Javítási munkálatok miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóúton

Javítási munkálatok miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők 2024. március 21-én az M0 autóút főpályáján az M3-as autópálya csomópontjában. A csúcsidőszakon kívül végzett munkálatok idejére, várhatóan 9 és 16 óra között sávzárásra és sebességkorlátozásra számíthatnak a közlekedők, melyre a Magyar Közút Nonprofit Zrt. előjelző táblákon hívja fel a figyelmet.

Március 21-én, csütörtökön az M0 autóút érintett szakaszán, a Megyeri híd felé vezető oldalon két sávot lezárnak a szakemberek, a beavatkozás ideje alatt egy sáv lesz biztosított a forgalom számára. A korlátozás nem érinti az autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást, továbbá a gyűjtő-elosztó pálya is igénybevehető a torlódások enyhítésére.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS