Újabb csomóponti ág zárásával folytatódnak a burkolatfelújítási munkálatok az M0-M7 csomópontban

Burkolatfelújítási munkálatok miatt újabb csomóponti ágat zárnak le 2023. október 18-20. között, szerdától péntekig az M0-M7 csomópontban, ezért az M0-s autóúton közlekedők átmenetileg nem hajthatnak fel közvetlenül az M7-es autópályára Budapest irányába.

2023. október 18-a, szerda hajnaltól várhatóan 2023. október 20-a, péntek estig az M0-M7 csomópontban az M7-es autópályára Budapest irányában a felhajtó ágon és a gyűjtő-elosztó pályán egyaránt útzárat vezetnek be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. A zárás ideje alatt az M7-es autópályára Budapest felé az M0-s autóútról mindkét irányból, illetve Törökbálint felől közvetlenül nem lehet majd felhajtani. A zárás ideje alatt az M0-s autóúton közlekedők a környező csomópontokon keresztül tudják megközelíteni a fővárost és az érintett településeket.

Ezen túl érvényben marad az október 16-án bevezetett teljes útzár is az M0-s autóút 2-es kilométerszelvényében lévő törökbálinti csomópontjában, az M1-es autópálya irányába vezető oldal fel- és lehajtó ágain. A zárást várhatóan október 19-én, csütörtökön oldják fel. A zárás ideje alatt az M0-s autóúton az M7-es autópálya irányából közlekedők az érintett csomópontban az M0-M1 csomóponton keresztül tudnak lehajtani. A Törökbálint felől érkezőknek érdemes az M1-es autópályára közvetlenül felhajtani az M1-es autópálya törökbálinti csomópontján keresztül.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS