Burkolatfelújítás miatt korlátozás és jelentős menetidő növekedés várható az M0-s autóúton

Szakaszos burkolatfelújítási munkák kezdődnek az M0-s autóút M3-as autópálya és 11-es főút közötti szakaszán 2023. október 8-án, vasárnap este. A felújítás több ütemben, sávzárás mellett valósul meg. A várhatóan 2023. november 15-ig zajló munkálatokra, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben sebességkorlátozásra, az M0-s autóúton és a környező mellékutakon jelentős menetidő növekedésre számíthatnak a közlekedők.

A munkák első ütemében, vasárnap estétől várhatóan két héten át az M0-s autóút M3-as és M2-es autópályák közötti szakaszán a Megyeri híd felé a főpálya forgalma egy sávra szűkül a beavatkozás teljes idejére. A korlátozás nem érinti az autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást, továbbá a gyűjtő-elosztó pálya is igénybevehető a torlódások enyhítésére. A korlátozás miatt várható jelentős menetidő növekedés elkerülésére javasolt alternatív útvonalak és a kötött pályás tömegközlekedés használata.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS