Burkolatjavítási munkálatok miatt korlátozások lesznek az M0-M7 csomópontban

Burkolatfelújítási munkák kezdődnek az M0-M7 csomópontban 2023. október 2-án, hétfőn. A csomópont egyes ágainak felújítása több ütemben, félpályás, esetenként teljes útzár bevezetése mellett valósul meg. A várhatóan egy hónapig zajló munkálatokra, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben sebességkorlátozásra és megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők.

A munkák első ütemében, a 2023. október 2-6. közötti időszakban, hétfőtől péntekig az M0-Nyíregyháza irányból az M7-Balaton irányba vezető ágon október 2-án, hétfőn a hajnali óráktól, míg az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldallal párhuzamos gyűjtő-elosztó pályán a délutáni óráktól félpályás korlátozás mellett lehet majd közlekedni. A korlátozások ezen üteme várhatóan a hét végéig fog tartani.

2023. október 5-én, csütörtöktől az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályán teljes útzárat vezetnek be a szakemberek. Ezalatt az M7-es autópályán Budapest irányából az M0-ás autóútra mindkét irányba, továbbá a 8103-as jelű út Érd észak irányába nem lehet majd felhajtani. A szakaszra vonatkozó teljes útzárat előreláthatólag az október 13-ai hétvégén szüntetik meg a szakemberek. A zárás ideje alatt Budapest felől az M0-ás autópályára az M1-es autópályán keresztül javasolt felhajtani.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS