Próbaterhelés miatt ideiglenesen lezárják az M2-es autóút Vác déli csomópontjában lévő hidat

Az M2-es autóút Budapest felé vezető oldalán a Vác déli csomópontban található híd próbaterhelését végezteti a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2019. november 23-a, szombat este 22 órától, másnap reggel várhatóan 6 óráig. A 36-os kilométerszelvényben végzett munkálatok ideje alatt lezárják a híd főváros felé vezető oldalát, így ideiglenesen terelt útvonalon közlekedhetnek az autósok.

A lezárás idejére az M2-es autóút forgalmát a szakemberek a Vác déli csomópontban, Gödöllő és Vácduka térségében a 2-es főútra terelik, az autósok Sződnél tudnak visszahajtani a pályára. A lezárás a csomópontban a főváros felé vezető felhajtóágra is érvényes. Mivel szombat este 10 órától kamionstop van érvényben, így a tranzit forgalmat a terelés nem érinti.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek, hanem kövessék az ideiglenesen forgalomtechnikai jelzéseket és tartsák be a sebességhatárokat. Tekintettel az autóút jelentős forgalmára, a forgalomkorlátozás idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS