Változik a forgalmi rend a 4-es főút és a Tápiószentmárton-Cegléd összekötő út csomópontjában az M4-es gyorsforgalmi út fejlesztése miatt

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában zajló M4-es gyorsforgalmi út M0-s autóút Cegléd közötti szakasz építésével kapcsolatban megváltozik a forgalmi rend a 4-es főút és a 3116-os jelű Tápiószentmárton-Cegléd összekötő út csomópontjában.

2019. február 11-étől (hétfői naptól) a 3116-os jelű útról, azaz a ceglédi Külső Kátai útnál a 4-es főútra le és fel- és lehajtani csak a meglévő üzemanyagtöltő állomás területén át, az ahhoz csatlakozó helyi úton keresztül lesz lehetséges. Ezzel egy időben a 4-es főút – 3116-os jelű út csomópontja megszűnik, a 3116-os jelű út forgalmát a 4-es főút felett épült új hídon vezetik át, mellyel az érintett útszakaszok forgalombiztonsága jelentősen megnő.

Egyúttal, hogy az üzemanyagtöltő állomást a 3116-os jelű úttal összekötő útszakaszon 7,5 tonnás súlykorlátozást vezetnek be.

A közlekedőktől azt kérik a szakemberek, hogy a megváltozott forgalmi rendre tekintettel fokozott figyelemmel vezessenek és még utazás előtt tájékozódjanak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának weboldalán, a www.utinform.hu oldalon az aktuális út- és látási viszonyokról, valamint forgalmi helyzetről.

További információk:

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS