Burkolatfelújítás miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-s és az M2-es autóutakon

Burkolatfelújítási munkák kezdődtek 2020. november 16-án, hétfőn az M0-s és az M2-es gyorsforgalmi utakon a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában. Az enyhe időjárásnak köszönhetően induló felújítási munkák az M0-s autóút északi szektorában az Újpesti csomópont és az M3-as autópálya közötti szakaszt érintik mindkét oldalon. Az M2-es autóúton a Vác-Parassapuszta felé vezető oldalon a Kosdi csomópont előtti szakaszon számíthatnak forgalomkorlátozásra a közlekedők. A munkálatok váltakozó helyszíneken várhatóan december közepéig tartanak majd.

A felújítási munkákat az M2-es autóúton félpályás zárás és jelzőlámpás/jelzőőrös forgalomirányítás mellett végzi a kivitelező. A munkálatok ideje alatt a közlekedés mindkét irányban legalább egy sávon biztosított lesz. 2020. november 23-29. között az M0-s autóút M3-as csomópontjától az Újpesti csomópontig a 11-es főút felé vezető oldalon várhatók sávlezárással járó burkolatfelújítási munkák, melyek az éjszakai órákban is érvényben maradnak.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS