Ideiglenesen teljes útzárat vezettek be Dombóvárnál a 611-es főúton

Ideiglenesen teljes útzárat vezettek be Dombóvár és Kaposszekcső között a 611-es főúton, miután a csütörtökön hirtelen lezúduló nagy mennyiségű eső miatt a 4-es kilométerszelvénynél lévő áteresznél beszakadt az úttest. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei folyamatosan dolgoznak az úttest helyreállításán, a forgalmat Dombóvár-Mágocs-Csíkostőttős és Jágónak-Nagyberki felé terelik el.

A közútkezelő szakemberei haladéktalanul elkezdték a károk felmérését, ezzel együtt az átfogó és végleges helyreállítási munkák előkészítését is. Az átereszt várhatóan újra kell építeni, mely előreláthatólag egy hónapot vehet majd igénybe, ezután oldható csak fel a szakaszon bevezetett útzár.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS