Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópályán Hatvan, Bag és Gödöllő térségében

Több szakaszon is lokális burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M3-as autópályán 2021. február 15-18. között, hétfőtől csütörtökig. Hétfőn és kedden a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Hatvan térségében, míg szerdán és csütörtökön a Budapest felé vezető oldalon, Gödöllő és Bag térségében zajlik majd munkavégzés forgalomkorlátozás mellett.

Február 15-én és 16-án, hétfőn és kedden az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán az 55-ös és 56-os kilométerszelvényben, míg február 17-én és 18-án, szerdán és csütörtökön a Budapest felé vezető oldalon a 41-es és a 32-es, valamint 33-as kilométerszelvényben zajlik majd munkavégzés. A 8 és 16 óra közötti munkálatok ideje alatt a forgalom egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek a szakemberek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A javítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS