Csütörtökön ideiglenesen a régi Gorican határátkelőt kell használnia a Horvátországba utazóknak

Horvát fejlesztési munkálatok miatt 2020. január 30-án, csütörtökön délután 12:30 és 15:30 között a régi Gorican határátkelőhelyet kell használnia a Horvátországba közlekedőknek. Az M7-es és az M70-es autópálya csomópontjában ezért a jelenlegi horvát határátkelőhöz vezető M7-es autópályát lezárják és a régi átkelési ponthoz terelik a forgalmat.

Az M70-es autópálya Letenye csomópontjánál, valamint az M7-es és M70-es autópálya között is ideiglenes terelőtáblák figyelmeztetik majd mindkét irányból érkezőket a régi Gorcian határátkelőhely használatára. A jelzések ellenére ide behajtó járműveket a rendőrség a határ előtt visszafordítja a Korongi híd felé.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek, hanem kövessék az ideiglenesen forgalomtechnikai jelzéseket és figyeljék a friss információkat az autópályák feletti változtatható jelzésképű táblákon. Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS