Dilatációjavítási munkák miatt ideiglenes pályazár lesz az M1-es autópályán a Rába-híd térségében

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 123-as kilométerszelvényben, a Rába-híd dilatációjavítási munkálatait végzi a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A munkavégzés ideje alatt 2019. december 16-án, hétfőn 21 órától másnap reggel, december 17-e 5 óráig ideiglenesen terelt útvonalon közlekedhetnek az autósok.

A munkálatok idején a közlekedőknek az M1-es autópálya és a 83-as főút csomópontjában, azaz a Metro csomópontban kell lehajtaniuk a pályáról és a 85-ös főúti csomópontban tudnak visszatérni az autópályára. A szakemberek a csomópontokban sárga terelőnyilakat helyeznek el, illetve rendőri forgalomirányítás segíti majd a járművezetőket.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy kövessék az ideiglenes forgalomtechnikai eszközöket és különösen ügyeljenek a sebességkorlátozások betartására. Tekintettel az autópálya jelentős forgalmára, a javítási munkák idején torlódásra és hosszabb menetidőre számíthatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS